Arttrack aan Zee deel II & open dag

  Nieuws van http://www.arttrack.nl
28 januari 2009

Arttrack aan Zee deel II Op 1 januari is de jaarlijkse tentoonstelling in de KOP van WaZ weer begonnen. Er doen dit jaar 16 kunstenaars mee. Joke Baas, Tamar Rubinstein, Lisa Bar, Marc Kuyper, Helga Kos, Peter Schelvis, Brigitta Bauhuis, Jacqueline Thamm, Erik Meijer, Inez Smit, Marianne Zwollo, Vincent van Oss, Lydia Nederlof, Frans Ellenbroek, Karin Bos en Kim Streur hebben met zevenenvijftig zeer diverse kunstwerken de wanden van de KOP verandert in een mini Salon die het bekijken meer dan waard is.

Opening
De officiële opening van Arttrack aan Zee is vrijdag 13 februari vanaf 17.00 uur. De Balkan DJ Hoppa! Collective zorgt voor een swingende sfeer met opzwepende muziek. Je bent van harte welkom. De expositie duurt tot en met 8 maart.

Arttrack open dag
Zondag 15 februari, van 12.00 – 17.00 uur, is de open dag van Arttrack. Je kunt dan informatie krijgen over websites, website promotie en Arttrack.nl.

Masterclass modeltekenen

Onder leiding van kunstenares Helga Kos is er die middag ook een masterclass modeltekenen naar een dansend/bewegend model. Er zullen enige sessies van 20-30 minuten gegeven worden. Het is aan te raden je vooraf in te schrijven door een email te sturen naar mailto:masterclass@arttrack.nl Dit voorkomt teleurstelling bij grote belangstelling.

Arttrack op YouTube http://nl.youtube.com/arttrack Sinds enige tijd is er een Arttrack YouTube kanaal. Daar worden zo veel mogelijk video’s verzameld die ook op Arttrack staan.  Kunstenaars en artiesten die video-materiaal over hun werk hebben, kunnen dat via Arttrack op YouTube zetten. Je kunt natuurlijk ook zelf een kanaal beginnen. Heb je iets geplaatst dat interessant kan zijn voor Arttrack, email me dan de url en dan link ik je inzending op het Arttrack-kanaal. 

Nieuw door Arttrack.nl Websites die de afgelopen tijd gemaakt of aangepast zijn door Arttrack.nl: http://www.zwollo.com/
http://www.fransellenbroek.nl/
http://www.helgakos.nl/
http://www.jantienjongsma.nl/
http://www.zuidereinde.nl/
http://www.lagaretennisvakantie.nl/
http://www.lagarekookvakantie.nl/

Feiten & Cijfers
De afgelopen 12 maanden zijn er bijna 380.000 bezoekers geweest op Arttrack.nl die meer dan 2.200.000 pagina’s hebben bekeken.
Statistieken Arttrack.nl
– Inlognaam = art
– Wachtwoord = stat

Vriendelijke groeten
Bob Schoo Arttrack.nl – Network in Progress
President Kennedylaan 797
1079 MS  Amsterdam
+31 (0)20 66 83 126
nieuwsbrief@arttrack.nl

Dit bericht werd geplaatst in Arttrack.nl nieuws. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie