ARTTRACK AAN ZEE, betaalbare kunst voor de feestdagen in de KOP van WaZ

ARTTRACK AAN ZEE

betaalbare kunst voor de feestdagen

Wijk aan Zee – Van 1 november tot 30 december 2007 presenteren Arttrack.nl en KOP van WaZ de verkooptentoonstelling “Arttrack aan Zee” met als thema, “Geef Kunst Cadeau”.

Vierentwintig bekende en minder bekende kunstenaars exposeren vriendelijk geprijsde werken. Er is grafiek en brons, er zijn tekeningen, schilderijen, keramiek, noem maar op.

Een miniem deel (6%) van de Nederlanders koopt wel eens kunst en dat is veel te weinig, vinden Ella de Jong, oprichtster van KOP van WaZ en Bob Schoo van     Arttrack.nl. Tegelijkertijd wordt er in november en december voor miljoenen aan cadeaus uitgegeven. Misschien kan het ook anders. KOP van WaZ en Arttrack.nl willen het in ieder geval proberen en mensen stimuleren kunst cadeau te geven.

De kunstenaars Joke Baas, Lisa Bar, Claire Begheyn, Marianne van den Bergh,  Karin Bos, Guus Glass, Barbara Hardmeier, Govert Heikoop, Caren van Herwaarden, Helga Kos, Sandra Kruisbrink, Marc Kuyper, Daniel Levi, Erik Meijer, Vincent van Oss, Rob Polak, Jennifer Protas, Else Ringnalda, Tamar Rubinstein, Gerrit Schuttevaar, Kim Streur, Annuska Steixner, Jacqueline Thamm en Myrthe Verdonk exposeren de komende maanden in de KOP van WaZ en verkopen hun werk eenmalig onder de normale verkoopprijs.

 

Volgens Ella is het echt de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de KOP.  ‘Als je het werk van een kunstenaar kent en weet wat hij normaal vraagt, kun je nu voor een zacht prijsje een topstuk kopen.’

Bezoek ook de webwinkel en bekijk de collectie.

In het weekend van 10 en 11 november zijn er bovendien een aantal evenementen gepland in de KOP van WaZ. Gedurende dit weekend zijn de open dagen van Arttrack.nl. Deze organisatie ontwerpt en beheert o.a. de websites voor de kunstenaars. De exposanten hebben allen een website die door Arttrack.nl wordt beheerd. Op www.arttrack.nl is meer info te vinden.

Bovendien gaat op 10 november de nieuwe lay-out en het nieuwe CMS van Arttrack.nl on-line. Verder worden er nog enkele nieuwe mogelijkheden gepresenteerd, zoals een demonstratie van de Google-Arttrack-Art-Map van Nederland en een webwinkel. Er is gelegenheid Bob Schoo van Arttrack.nl te ontmoeten en persoonlijk uitleg te krijgen over het Arttrack.nl systeem. Potentiële klanten kunnen zich informeren over de mogelijkheden van Arttrack.nl en bestaande klanten kunnen andere kunstenaars ontmoeten die op Arttrack.nl actief zijn.

De kunstenaars Rob Polak en Sam Drukker gaan zondag 11 november portretten tekenen van en voor bezoekers. Rob Polak, 83 jaren jong, tekent al zijn hele leven het menselijk lichaam, in beweging en met passie. Sam Drukker portretteerde o.a. leden van de Tweede Kamer en het Koninklijk huis.

Kortom, tijdens de open dagen en de komende maanden hebben Arttrack.nl en de KOP van WaZ van alles voor u in petto. Ontdek Arttrack.nl, ontdek kunst, ontdek de cadeaus, ontdek wat Arttrack.nl en de KOP van WaZ voor jou kunnen betekenen.

De KOP van WaZ ligt aan de Voorstraat 12 te Wijk aan Zee.

Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op

 www.arttrack.nl of www.kopvanwaz.nl.

 

Openingstijden van de KOP zijn

donderdag en vrijdag van 12 tot 18 uur en

zaterdag en zondag van 12 tot 17 uur.

Vriendelijke groeten                      Mede namens
Arttrack.nl – Bob Schoo       KOP van WaZ – Ella de Jong

President Kennedylaan 797            Voorstraat 12
1079 MS  Amsterdam                   1949 BH  Wijk aan Zee
020-6683126                              0251 374737

                           www.kopvanwaz.nl

opendag@arttrack.nl                   info@kopvanwaz.nl

 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Arttrack.nl nieuws. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie